Bëjmë dizajnimin e webfaqeve nga më të thjeshtat deri në dizajnimin e portaleve më të ndërlikuara, gjithmonë duke punuar në përputhje me kërkesën dhe buxhetin e klientëve.

Planet tona për webdizajn ofrojnë zgjidhje të plotë duke përfshirë gjithçka që ju duhet që t´a keni faqen tuaj në internet, shpejt dhe me efikasitet, që nëntupton regjistrimin e emrit (domain) të hosting shërbimit.

Si bazë, ne përdorim plataformat e menaxhimit, që përdoren nga miliona njerëz në mbarë botën, kjo na lejon për të garantuar stabilitetin e platformave tona.

Për dallim nga shumë kompani të tjera, ne bëjmë vetë dizajnimin e webfaqeve dhe i përshtatim sipas kërkesave të klientëve tonë.

Për ndërmarje të vogla dhe të mesme si dhe për profesionistë të pavarur, ne rekomandojmë webfaqet standard, që përshtaten për biznesin tuaj dhe janë më lehtë për t´i menaxhuar dhe optimizuar për motorët e kërkimit.

Këtu mund të shifni një pjesë të punës tonë: