Paraqitje në rrjetet sociale sot është gjithnjë e më e rëndësishme për çdo projekt, jo vetëm për shkak se ajo favorizon SEO-n, por edhe për shkak se mirëmban një komunikim të drejtpërdrejtë me klientët tuaj potencial, lexuesit apo publikun më të gjerë.

IBC Web Solutions, kemi një grup të redaktorëve të specializuar që mund të gjenerojnë përmbajtje relevante dhe të cilësisë së lartë për ta rritur imazhin dhe prezencën e biznesit tuaj në rrjetet e ndryshme sociale. Ne gjithashtu ofrojmë abonime mujore për menaxhimin e llogarisë suaj në rrjetet sociale (Facebook, Linkedin, Twitter, Pinterest, Instagram etj.) që do të sigurojë qarkullimin e përmbajtjeve dhe shpejtësinë e reagimit ndaj pyetjeve dhe komenteve të përdoruesëve.