Dizajnimi i webfaqeve

 Loji i webfaqes  Pagesa  Çmimi
     
 Webfaqe standard  njëherë  600 €
 Blog  njëherë  600 €
 Drejtori për firma ose profesionistë  njëherë  800 €
 Webfaqe për shpallje  (punë, auto, patundshmëri etj.)  njëherë  800 €
 Market online  njëherë  1000 €
 Webfaqe për video dhe lajme  njëherë  1200 €
 Social Media Webfaqe (si Facebook)  njëherë  1200 €

50% zbritje në dizajnimin e webfaqeve, nëse kontratoni shërbimin e mirëmbajtjes ose pozicionimin e tyre  (zbritja e zbatueshme për kontratë minimale të shërbimit në kohëzgjatje prej 1 viti).


Tipo de páginaMirëmbajtja e webfaqeve

 Lloji i webfaqes  Pagesa  Çmimi
     
 Mirëmbajtje për të gjitha llojet e webfaqeve  Mujore  50 €
 50% zbritje për pagese vjetore  Vjetore  300 €

Website Maintenance
Web Pozicionimi

 Lloji i shërbimit  Pagesa  Çmimi
     
 Marketing në motorët e kërkimit (SEM)  Mujore  100 €
 50% zbritje për pagesë vjetore  Vjetore  600 €
 Optimizim në motorët e kërkimit (SEO)  Mujore  100 €
 50% zbritje për pagesë vjetore  Vjetore  600 €
 Community Management (CM)  Mujore  100 €
 50% zbritje për pagesë vjetore  Vjetore  600 €
 OFERTË:  SEO + SEM + Community Management  Mujore  200 €
 50% zbritje për pagesë vjetore  Vjetore  1200 €

Web Positioning